fbpx
Політика

У ЦВК відбувається брифінг голови ЦВК Тетяни Сліпачук

У четвер, 1 серпня, проходить брифінг голови Центральної виборчої комісії України Тетяни Сліпачук на тему: «Завершальна фаза і подальші дії».

Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

“О 12:00 після перерви буде продовжено засідання Центральної виборчої комісії, на якому передбачається розгляд поточних питань, в тому числі прийняття та оголошення протоколів ОВК про підсумки голосування у загальнодержавному окрузі в межах одномандатного округу та протоколи ОВК про підсумки голосування в одномандатному окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року з поміткою «Уточнений», а також встановлення результатів позачергових виборів народних депутатів України в ОВО.”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Нагадаємо, 31 липня, Центральна виборча комісія України визнала обраними ще 49 народних депутатів, які перемогли на мажоритарних округах. Зокрема, за оприлюдненими даними, народними депутатами визнали 84 переможців виборів у своїх округах.

Читайте також: