fbpx
Україна

Андрій Богдан повідомив, що відбудеться у Києві на День Незалежності замість параду

Керівник Офісу Президента України Андрій Богдан під час брифінгу заявив, що цього року Україна відзначатиме День Незалежності у новому форматі. На честь свята у Києві відбудеться Хода Гідності.

Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

«Замість традиційного параду у радянських традиціях з недешевою демонстрацією військової техніки на центральній вулиці столиці відбудеться Хода Гідності. Цей захід у європейському стилі покликаний започаткувати нову традицію вшанування всіх, ким пишається Україна», – сказав Андрій Богдан.

Читайте також:  Черговий московський поп отримав підозру

За його словами, по Хрещатику пройдуть представники різних родів військ Збройних сил України. Ветерани АТО зможуть приєднатися до представників своїх бригад.

“Разом з військовими у заході також візьмуть участь, зокрема, медики, вчителі, спортсмени, дипломати та волонтери.”, – додав він.

Також Андрій Богдан підкреслив, що цьогорічне дійство буде сучасним в ідеологічному та технічному аспектах.

«У Ході візьме участь Президент України Володимир Зеленський та керівництво держави. Після цього Глава держави звернеться до українського народу. Також у центрі Києва відбудеться грандіозний концерт, організацією цього заходу займається один з найвідоміших українських режисерів», – резюмував керівник Офісу Президента України.

Читайте також:  Ігнат покидає посаду спікера Повітряних сил, – командувач ПС

Раніше прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що Уряд України запропонує Президенту України джерела фінансування для проведення військового параду на День Незалежності.

Нагадаємо, 9 липня, президент України Володимир Зеленський ухвалив рішення не проводити військовий парад на День Незалежності у цьому році.

Читайте також: