fbpx
Політика

ФСБ закінчило розслідування щодо українських моряків, – Микола Полозов

Справа проти військовополонених українських моряків перейшло в нову стадію – ознайомлення з матеріалами кримінальної справи, повідомив російський адвокат Микола Полозов у своєму Facebook.

“Вчора слідство ФСБ закінчило процедуру повідомлення військовополонених моряків та їхніх адвокатів про закінчення попереднього розслідування в порядку, передбаченому статтею 215 КПК РФ. 
 
З учорашнього дня ми перейшли до наступної стадії – ознайомлення з матеріалами кримінальної справи в порядку статті 217 КПК РФ”, – заявив він.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Також адвокат додав, що дана стадія ознайомлення може зайняти 2-3 місяці.

“Моряки почали знайомитися з матеріалами кримінальної справи. З урахуванням кількості моряків і обсягом кримінальної справи дана стадія може зайняти 2-3 місяці. Після чого слідством буде складено обвинувальний висновок, який спочатку буде направлено прокурору, а після затвердження ним – в суд.”, – резюмував Микола Полозов.

Раніше уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова повідомила, що тимчасово повірений у справах України в Російській Федерації Василь Покотило передав до МЗС РФ клопотання щодо мого особистого зобов’язання стосовно 24 українських військових моряків, які утримуються в Лефортовському СІЗО.

Дело против военнопленных украинских моряков перешло в новую стадию – ознакомление с материалами уголовного дела.#POW#PrisonersOfWar

Gepostet von Nikolai Polozov am Mittwoch, 24. Juli 2019

Читайте також: