fbpx
Політика

Моряки мають бути звільнення негайно і без всяких передумов чи обмінів, – Ірина Геращенко

Перший заступник Голови Верховної Ради, кандидат від партії «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко прокоментувала свою участь у політичному ток-шоу «Право на владу» на каналі “1+1”.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, під час ефіру Ірина Геращенко зробила таку заяву: “Я б прагнула більше говорити з колегами про майбутнє, а не про їх дріб‘язкові образи і склоки. Мене турбують ті виклики, що стоять перед новою ВР , про зовнішні виклики, про спільну роботу по поверненню миру на Донбас. РФ – єдина країна в світі, яка не виконує рішення морського трибуналу ООН , й мені здається, українській владі варто більш активно використовувати майданчик Радбезу для тиску на РФ для звільнення моряків.

Моряки мають бути звільнення негайно і без всяких передумов чи обмінів. Таким є рішення трибуналу.”

Раніше Ірина Геращенко під час прямого включення зі Страсбургу заявила, що звільнення політичних бранців Кремля для команди Петра Порошенка є принциповою темою, яка вимагає щоденної роботи з нашими європейськими партнерами.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Читайте також: