fbpx
Політика

Саакашвілі поскаржився на українських прикордонників

Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі поскаржився на українських прикордонників, які дуже ретельно його перевіряють при проходженні паспортного контролю.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“Після повернення в Україну я вже третій раз літаю в Європу і в третій раз проходжу процедуру довгого очікування на паспортному контролі. Все через те, що порошенківська прокуратура свого часу не придумала нічого кращого, ніж зробити запис в документах про те, що я таємно відвідував Донецьк і вів переговори чи то з сепаратистами, то чи з самим Путіним.”, – зауважив він.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Також Саакашвілі розповів, що ГПУ свого часу направила навіть у прокуратуру Нідерландів такого листа.

“Свого часу вони це написали навіть у прокуратуру Нідерландів, де у мене було постійне місце проживання, але звісно голландці це навіть всерйоз не розглядали. А тут на Труханова і Свинарчуків всі обмеження зняті, проте на мене все в силі.

Агов, ви, в ГПУ і на Володимирській 26, може, годі страждати і для різноманіття займетеся корупціонерами і справжніми ворогами? А, ви самі по вуха в корупції? Тоді може, заберетеся геть з кабінетів і пустите туди тих, хто не скурвився і не скурвиться!?”, – резюмував він.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

Читайте також: