fbpx
Економіка

Військовий парад – це вираження шани і поваги до нашого військового, а додаткове фінансування війська ми також забезпечимо, – Володимир Гройсман

У середу, 10 липня, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання Уряду сказав, що можливості держави наразі дозволяють вирішити одразу два питання – і направлення 300 млн грн на додаткове фінансування армії, і проведення військового параду на День Незалежності 24 серпня.

Про це повідомляє Урядовий портал.

«Вважаю, парад потрібен, і він має стати парадом гідності й доблесті нашого війська, вираженням шани до військового. Я доручаю Мінфіну і Міноборони прорахувати витрати на проведення параду – не за рахунок підвищення соціальних стандартів, а за рахунок інших джерел, – сказав Володимир Гройсман. – Разом з тим пропозиція Президента України про направлення 300 млн грн на підвищення стандартів для воїнів – також правильна. І я її підтримую. Питання фінансового забезпечення нашого воїна було і є одним з пріоритетних. Український військовий вже отримує понад 10 тис. грн».

Читайте також: