fbpx
Футбол

Андрій Ярмоленко відновився після травми та повернувся до складу «Вест Хема»

Півзахисник національної збірної України Андрій Ярмоленко відновився після травми та повернувся до складу англійського «Вест Хема» і вже на повний хід готується до сезону-2019/2020 у швейцарському Бад-Рагаці.

Про це повідомляє офіційний сайт лондонського клубу.

Зокрема, стало відомо, що українець тренується разом із партнерами без якихось обмежень, пов’язаних із травмою, що вибила його з гри в жовтні минулого року.

У Швейцарії «Молотобійці» пробудуть ще трохи більше тижня. На 11 липня в команди Ярмоленка запланований перший контрольний поєдинок. Суперником англійців стане представник австрійської бундесліги «Альтах».

Потім підопічні Мануеля Пеллегріні на декілька днів повернуться до Лондона, аби звідти вилетіти до Китаю. Там «Вест Хем» проведе ще дві товариські зустрічі. 17 липня в Нанкіні він зіграє з «Манчестер Сіті» (початок матчу — о 15.30 за київським часом). Суперник «ВХЮ» в поєдинку 20 липня, що відбудеться в Шанхаї (11.00), стане відомий вже по ходу Premier League Asia Trophy.

Після цього команда повернеться до Лондона, де 27 липня на стадіоні «Крейвен Коттедж» проведе контрольну зустріч із «Фулхемом» (17.00). А 3 серпня на своєму стадіоні «Молотобійці» зіграють з іспанським «Атлетиком» (17.00).

Офіційний старт сезону для «Вест Хема» відбудеться 10 серпня, коли в рамках першого туру англійської Прем’єр-ліги-2019/2020 команда Ярмоленка прийматиме чинних чемпіонів країни з «Манчестер Сіті».

Читайте також: