fbpx
Політика

Олександр Данилюк розповів, чи можлива зустріч Зеленського з Путіним

Секретар Ради національної безпеки й оборони Олександр Данилюк прокоментував можливість проведення зустрічі між президентами України та Росії Володимиром Зеленським та Володимиром Путіним.

Про це повідомляє видання LB.ua.

“Своєрідна оцінка. Якщо порівнювати досвід Путіна, тривалість перебування його при владі, тотальний контроль у нього в країні з Володимиром Зеленським, який тільки знайомиться з системою влади і апріорі є демократом, то з цієї точки зору зустріч, може бути, недоцільна. 
 
Але ситуація набагато складніше. Переговори відбуваються в конкретний момент часу, і позиції сторін формуються виходячи з інтересів і можливостей в цей момент. Зараз вони можуть бути вигідні Росії, оскільки там відбуваються свої внутрішні процеси, позначається вплив санкцій. 
 
До того ж, у Путіна є своє розуміння, картина очікувань, є розуміння і у Зеленського. Звичайно, ніхто не вірить, що вони зустрінуться і вирішать всі проблеми. Але заручників і військовополонених потрібно звільняти. А через зовнішній вплив, як показав досвід, це не працює. Будемо пробувати нові механізми.”, – заявив голова РНБО.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Раніше лідер партії “Слуга народу” Дмитро Разумков розповів, коли Володимир Зеленський оголосить ім’я нового кандидата на посаду генерального прокурора.

 

Читайте також: