fbpx
Політика

“Він досі називає нас ворогами, агресорами”: Путін вперше висловився про Зеленського

Президент Росії Володимир Путін на пленарному засіданні Петербурзького міжнародного економічного форуму назвав президента України Володимира Зеленського хорошим актором.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

“Судячи з усього, він хороший фахівець в тій області, в якій досі працював, – він хороший актор. <…> Ти через кожні десять хвилин можеш міняти амплуа – “принц” і “жебрак”. І там, і там треба бути переконливим, це дійсно талант. А для того, щоб займатися державними справами, потрібні інші якості.”, – відзначив він.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Глава Кремля підкреслив, що не відмовлявся від контактів із Зеленським, від зустрічі, але йому цього ніхто не пропонував. Він також пояснив, чому не привітав колегу з перемогою на виборах.

“Він досі продовжує певну риторику, називає нас ворогами, агресорами. Він якось повинен визначитися в тому, чого він хоче добитися, чого він хоче зробити”, – сказав Путін.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Раніше прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що новому українському лідеру потрібно буде не йти на будь-які угоди з Москвою, а вибудовувати взаємовигідні відносини з РФ в інтересах двох країн.

Читайте також: