fbpx
Політика

Міністр Омелян різко відповів на критику Зеленського

Міністр інфраструктури Володимир Омелян різко прокоментував учорашній виступ президента Володимира Зеленського на форумі інтернет-діячів іForum-2019, на якому новий голова держави виголосив свою публічну промову російською мовою з елементами молодіжного сленгу.

Про це Омелян написав у себе на сторінці у Facebook.

“Кажуть, чиновники знають тільки 4 слова – інновація, діджеталізація, Гіперлуп та Ілон Маск.

Взагалі-то це 5 слів, бо Ілон не буде радий, якщо його ім’я та прізвище будуть писати разом.

І правильно говорити не “діджеталізація”, а дигіталізація (що це таке? і, уявіть собі, – ми правильно вимовляємо це слово! Можливо українською – цифровизація. А хтось на ньому запнувся… Напевно тому, що, як мінімум, не розуміє, що це таке.”. – сказав Омелян.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Нічого, чувак, ми пояснимо. Тому що у нас у всіх мізків більше, ніж у вас (цитата). І вибачайте, що українською, бо кацапською чиновнику не личить говорити, тим паче президенту. Може Зе!словник поповниться, хто знає? Почнемо!

“Прикинь, чувак, все, про що ти сказав, вже в Україні реалізовується! Ліфт працює, тільки не ти його започаткував! І ти максимум там ліфтер, бо навіть кнопки належать не тобі.

Може досить популізму, чувак? Капітан Очевидність в нашій країні вже є. Не треба жонглювати термінами, які ви, м’яко кажучи, не розумієте. Перед тим, як критикувати роботу інших людей – придумай щось своє і розберись в термінах.”, – резюмував міністр.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

https://www.facebook.com/volodymyr.omelyan/posts/10156659976458439

Читайте також: