fbpx
Політика

Парубій заявив, що рішення Зеленського про розпуск Ради буде оскаржене

У вівторок, 21 травня, спікер Верховної Ради Андрій Парубій опублікував на своїй сторінці у Facebook повідомлення, в якому заявив, що рішення президента України Володимира Зеленського про розпуск парламенту буде оскаржене в Конституційному суді.

«Сумно і тривожно, що Гарант Конституції України починає свою діяльність на посаді із грубого порушення Конституції. Поганий знак», – зауважив Парубій.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Нагадаємо, 21 травня, Президент України Володимир Зеленський провів в Адміністрації президента консультації з питання розпуску парламенту з керівниками фракцій Верховної Ради.

До Адміністрації президента прибули голова Верховної Ради Андрій Парубій, голова фракції “Блок Петро Порошенко” Артур Герасимов, фракції “Народний фронт” Максим Бурбак, “Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” Юлія Тимошенко, фракції Радикальної партії Олег Ляшко “Об’єднання “Самопоміч” Олег Березюк, фракції “Опозиційний блок” Вадим Новинський, депутатської групи “Воля народу” Ярослав Москаленко і співголова депутатської групи “Партія “Відродження” Віталій Хомутинник.

Сумно і тривожно, що Гарант Конституції України починає свою діяльність на посаді із грубого порушення Конституції. Поганий знак.

Gepostet von Андрій Парубій am Dienstag, 21. Mai 2019

Читайте також: