fbpx
Україна

Джуліані звинуватив посла Йованович у змові проти Трампа

Особистий юрист президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані дав інтерв’ю українському журналісту Дмитру Анопченку, яке він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Перш за все Джуліані зауважив: “Скажу чітко: я не кажу від імені уряду. Те що я говорю – не позиція уряду США. Я – особистий адвокат президента.”

Зокрема, Джуліані прокоментував ситуацію з послом США в Україні Марією Йованович, яку Держдеп відкликає з Києва.

За його словами, американське посольство у Києві було частиною змови проти чинного президента США Дональда Трампа під час виборів у 2016 році.

Читайте також:  210 років від народження Тараса Шевченка: цікаві факти про Пророка

“Так, частиною проблеми, яку створили для нас тут, в США, була посол Йованович, яку зараз усунули. І вона була частиною всіх цих зусиль проти президента Трампа. Приблизно рік тому один з конгресменів розповів, що вона запевняє українських чиновників – мовляв, президента Трампа чекає імпічмент. І це – брехня. Президент визнаний повністю невинним. Ніяких зв’язків з росіянами, ніяких доказів, що щось взагалі було немає.”, – заявив Джуліані.

Читайте також:  Черговий скандал у Києво–Печерській лаврі

Новим послом США в Україні буде людина, яка підтримує адміністрацію американського президента Дональда Трампа і “розуміє його політику”

“Не буду називати прізвищ, але це буде людина, що підтримує адміністрацію президента Трампа і правильно розуміє його політику в цьому складному і ключовому регіоні світу”, – резюмував Джуліані.

Читайте також: