fbpx
Новини світу

Лукашенко впевнений, що у Білорусі залишаться “теплі відносини” з Україною

Сьогодні, 20 квітня, Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що у Білорусі залишаться теплі відносини з Україною незалежно від результату президентських виборів.

Про це повідомляє видання БЕЛТА.

“Кого б український народ не обрав Президентом, у нас залишаться найкращі і теплі відносини з цією країною, – переконаний Олександр Лукашенко.

– Якщо це буде Петро Порошенко, нам нічого не треба вибудовувати: ми наші стосунки збудували. Бувало добре, бувало гірше , але ми завжди знаходили вирішення питань”.

Стосовно кандидатури Володимира Зеленського, глава білоруської держави відзначив, що це людина нова в політиці і недосвідчена. Однак і сам Олександр Лукашенко на початку президентської роботи був таким же.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

“Я теж був колись ще молодше і недосвідчені, тому мені оцінювати Зеленського? Але я переконаний, що, якщо країна визначиться і обере Зеленського, ми вибудуємо такі ж добрі і хороші відносини, – заявив Президент. – Якщо вже чесно говорити, тут від Лукашенка, Порошенко і Зеленського мало що залежить. залежить більше від народу, від того, що ми рідні і живемо поруч”.

Читайте також: