fbpx
Економіка

Ложкін спростував переговори з Коломойським по Приватбанку

Сьогодні, 19 квітня, екс-глава Адміністрації президента Петра Порошенка Борис Ложкін опублікував на своїй сторінці у Facebook повідомлення, в якому спростував заяву олігарха Ігоря Коломойського про те, що він приїжджав до нього в Ізраїль за дорученням президента України з метою врегулювання спору навколо націоналізації ПриватБанку.

“З цікавістю прочитав інтерв’ю з Ігорем Коломойським. Для тих, кому це важливо, повідомляю: я – президент Єврейської конфедерації України і в Ізраїлі буваю часто. Останній раз провів там 3 дні, а не два тижні, з Коломойським не зустрічався і не розмовляв. 
 
Упевнений, що емоційні передвиборні перевантаження, які відчувають все, кому дорогі інтереси країни, найближчим часом спадуть, і ми зможемо продовжити нормальний суспільний діалог.”, – підкреслив Ложкін.

Читайте також:  Великий виробник зброї з Чехії хоче інвестувати "сотні мільйонів євро" в Україну

Раніше в інтерв’ю “Економічн правді” Ігор Коломойський розповів, що колишній глава Адміністрації президента Борис Ложкін приїжджав до нього в Ізраїль за дорученням глави держави Петра Порошенка з метою врегулювання спору навколо націоналізації Приватбанку .

ЧИТАЙТЕ: Порошенко екстрено зібрав РНБО через рішення суду щодо «Приватбанку»

Читайте також: