fbpx
Політика

Порошенко зробив заяву про розпуск Верховної Ради

Сьогодні, 15 квітня, президент України Петро Порошенко опублікував на своїй сторінці у Twitter повідомлення, в якому жорстко розкритикував чутки щодо можливого розпуску Верховної Ради.

Зокрема, в ЗМІ з’явилась інформація, якщо Володимир Зеленський переможе на виборах президента, то ймовірно він розпустить Верховну Раду.

“Натяки на достроковий і, до речі, незаконний розпуск ВР у разі зміни Президента вже також пролунали. Це означатиме політичну кризу, тривалу паузу у стосунках з партнерами, що поставить під питання нашу здатність подолати пікові боргові навантаження у травні та вересні і у 2020.“, – заявив Порошенко.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Нагадаємо, 12 квітня, президент України Петро Порошенко під час включення на телеканалі «Інтер» в ході робочого візиту до Франції заявив, що сподівається, що на наступному тижні і він, і кандидат в Президенти Володимир Зеленський, нарешті, матимуть можливість проінформувати суспільство щодо своїх програм, планів і чітких напрямків в розвитку держави.

Читайте також: