fbpx
Політика

Імпічмент Президенту: у БПП зробили важливу заяву

У вівторок, 9 квітня, заступник голови фракції «Блок Петра Порошенка» Серій Березенко у кулуарах Верховної Ради розповів журналістам про те, що представники парламентської фракції БПП будуть членами робочої групи з розробки законопроекту про імпічмент Президенту.

Про це повідомляє відання glavcom.ua

«Розробляємо закон (про імпічмент президенту – ред.). Наші представники фракції «Блок Петра Порошенка» будуть присутні в тій робочій групі для розробки законопроекту», – заявив Березенко.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За його словами, результати першого туру президентських виборів – це протест громадськості щодо тих речей, які, на думку суспільства, робилися не так впродовж п’яти років. Також Березенко додав, що заяви президента про необхідність закону про імпічмент назріли особливо після його зустрічі з представниками громадянського суспільства.

«Ці заяви президента, мені здається, в тому числі, назріли і особливо після зустрічі з громадянським суспільством, де вони за закритими дверима відверто обговорювали, що ж саме не влаштовує українське суспільство, громадянське суспільство і, як наслідок, народ України, що ми бачили в голосуванні. Ці питання там піднімалися, і президент робить не просто обіцянки, а робить кроки. Він буде вносити закони, він підписує відповідні кадрові рішення, він рухається по цій траєкторії», – підкреслив заступник голови фракції БПП.

Читайте також: