fbpx
Відео Політика

Стало відомо, що пообіцяв зробити Гриценко, якщо переможе на виборах

Голова політичної партії «Громадянська позиція», кандидат на посаду президента України Анатолій Гриценко під час зустрічі з виборцями в Івано-Франківську, заявив, що у випадку своєї перемоги обіцяє подати у парламент законопроект про імпічмент президента.

“У нас буде нульова толерантність до корупції у команді. Я почну з себе – так мене вчили офіцером. Серед перших я внесу законопроект про мою і всіх наступних президентів відповідальність. Якщо вийшов за межу – відповідай перед законом. Я запроваджу періодичну перевірку на поліграфі всіх, хто працює на ключових посадах”, – підкреслив Гриценко.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

“Іду тільки на один президентський термін. Щоб навіть не було спокуси триматися за те крісло, пробувати купити всіх – такого не буде”, – підсумував він.

Виступ Анатолія Гриценка на Марші єдності заради порядку в Івано-Франківську

Всі, хто посідає ключові посади, проходитимуть перевірку на поліграфі. Хто вийшов за межу закону – відповідатиме. Хто вкрав – повертатиме вкрадене. Чесні ж – спокійно працюватимуть.Гарант теж нестиме відповідальність за свої дії: серед перших законопроектів я внесу у парламент закон про імпічмент. Толерантність до корупції буде нульовою. Не на словах – на ділі!

Gepostet von Анатолій Гриценко am Donnerstag, 21. März 2019

ЧИТАЙТЕ: ТСК по розкраданню ЗСУ: Тимошенко і Гриценко проігнорували засідання

Читайте також: