fbpx
Економіка

Ощадбанк пояснив, як отримати субсидії громадянам, що не є пенсіонерами

Прес-служба Ощадбанку повідомляє, що громадяни, які не є пенсіонерами, зможуть отримати субсидії грошима з 12 числа кожного місяця.

Зокрема, якщо субсідіант, який не є пенсіонером, не має поточного рахунку в Ощадбанку, Міністерство соціальної політики направить адресне повідомлення про суму призначеної субсидії та механізм її виплати через Ощадбанк.

«Наголошуємо, що для зручності необхідно перед відвідуванням банку пройти реєстрацію на офіційному сайті або в Контакт-центрі Ощадбанку за тел.: 0800210800 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів по території України)», – йдеться в повідомленні.

При отриманні першої субсидії в грошовій формі через систему грошових переказів «Швидка копійка» субсідіанту буде запропоновано відкрити поточний рахунок, на який в подальшому зараховуватиметься субсидія. При цьому, якщо субсідіант, який не є пенсіонером, вже має поточний рахунок у Ощадбанку, на нього буде зарахована субсидія.

В Ощадбанку зазначили, що субсідіантам-пенсіонерам не треба додатково реєструватися для отримання субсидії. Вони отримають субсидію одночасно з пенсією через «Укрпошту» або на свій банківський пенсійний рахунок у звичайні терміни.

Нагадаємо, Пенсійний фонд України відповідно до затвердженого графіку розпочав фінансування пенсій та житлових субсидій із 1 березня 2019 року.

Читайте також: