fbpx
Політика

Гончаренко заявив, що БПП вимагає від Авакова пояснень щодо звинувачень у підкупі виборців

Заступник Голови фракції Партії “Блок Петра Порошенка” Олексій Гончаренко в кулуарах парламенту сказав журналістам про те, що фракція Блок Петра Порошенка звернулась до міністра МВС Арсена Авакова з вимогою дати роз’яснення і пояснення щодо останніх заяв міністра про справу проти Сергія Березенка.

“Сьогодні фракція БПП голосуватиме тільки за законопроекти щодо національної безпеки і оборони – це наша чітка і принципова позиція. Наша фракція вже звернулась до МВС України, до Міністра з вимогою дати нам роз’яснення і пояснення щодо останніх заяв пана Авакова. Після відповіді ми приймемо рішення, що робити далі. На сьогодні ми готові голосувати лише за питання нацбезпеки і оборони. За інші питання ми голосувати не будемо, поки не матимемо відповіді”,– зауважив Гончаренко.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Нагадаємо, 25 лютого, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що заступник голови фракції Блок Петра Порошенка в парламенті Сергій Березенко фігурує в кримінальних провадженнях про порушення виборчого законодавства на виборах 2019.

Читайте також: