fbpx
Здоров'я

Дієтологи назвали хвороби, які лікує вишневий сік

Видання Daily Mail опублікувало наукове дослідження західних дієтологів, в якому йдеться про те, що вишневий сік здатний перебороти безсоння, запобігти серцевим захворюванням і захистити від болю.

За словами вчених, вишневий сік, це справжній еліксир здоров’я. Згідно з останніми дослідженнями, він здатний поліпшити не тільки настрій завдяки своєму смаку, але й позитивно впливає на роботу деяких органів.

Важливо наголосити, що в ньому зовсім небагато калорій, що робить його корисним при схудненні. Антиоксидантні речовини в соці сприяють запобіганню клітинного окислення, тим самим відтерміновуючи їхнє старіння. Протизапальні властивості служать надійним щитом від багатьох недуг.

Мелатонін і антоціан відмінно впливають на нічний сон, тому рекомендується протягом тижня випивати по дві склянки кисло-солодкого соку. Експериментально доведено, що така “дієта” продовжить сон приблизно на 40 хвилин, при цьому міцність сну поліпшується на 6%.

Впливає смачна ягода і на вагу, знижуючи рівень тригліцеридів і холестерину, сік зменшує жирові відкладення в зоні живота.

Завдяки цьому можна не тільки скинути зайві кілограми, але і запобігти серцево-судинним недугам.

Читайте також: