fbpx
Політика

Юлія Тимошенко розповіла, що зробить одразу після перемоги на виборах президента

Лідер партії ВО “Батьківщина” і кандидат у президенти України Юлія Тимошенко під час поїздки до Чернігова заявила, що ціни на газ для населення будуть зменшені двічі одразу після президентських виборів.

Зокрема, Тимошенко пообіцяла одразу після перемоги на виборах президента подати до парламенту закон, яким передбачатиметься:

  • спрямування газу вітчизняного видобутку на потреби людей;
  • встановлення максимального розміру прибутку для тих, хто видобуває газ, – не більше 30%;
  • встановлення чіткого терміну, за який спеціальний орган повинен перерахувати ціну на газ.
Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Вона впевнена, що народні обранці не зможуть не підтримати відновлення справедливості, на яке вже давно чекають громадяни. А наступним кроком після зниження цін буде заборона на зростання тарифів – подібно до того, як це зробила сусідня Румунія, «заморозивши» тарифи до 2022 року.

“По-перше, на потреби людей спрямовується український газ. По-друге, ми передбачаємо, що прибуток для тих, хто видобуває газ, – не більше 30%. Це одразу поставить ціну на місце. По-третє, буде визначений термін, за який спеціальний орган повинен перерахувати ціну. Це першочергові дії, які я планую зробити. Між президентськими та парламентськими виборами – всього півроку. Якщо я як президент цього не зроблю, ви просто не проголосуєте за нас на парламентських виборах. Але я це обов’язково зроблю!”, – заявила Юлія Тимошенко.

Читайте також: