fbpx
Авто

“Укравтодор” проінформував, який стан проїзду на дорогах держави

“Укравтодор” повідомив на своїй сторінці у Facebook, що станом на ранок середи, 30 січня, автодороги державного значення у Луганській та Чернігівській областях засніжені, у Донецькій та Рівненській – місцями ожеледиця, заторів на основних дорогах не зафіксовано.

“Стан покриття на автодорогах державного значення: у Луганській та Чернігівській областях засніжене. У Донецькій та Рівненській – місцями ожеледиця. Проїзд усіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів не зафіксовано”, – йдеться у повідомленні.

Сьогодні вранці опади у вигляді невеликого дощу спостерігалися у Закарпатській, Кіровоградській, Миколаївській, Полтавській, Сумській, Харківській, Чернівецькій областях. Туман – у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Одеській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій та Черкаській областях.

Також дорожники попереджують, що на перевальних ділянках доріг у горах без опадів, окрім Яблунецького перевалу, де спостерігається дощ. Автодороги тут переважно мокрі, на Вишківському та Ужоцькому перевалах – місцями засніжені.

Читайте також: