fbpx
Спорт

Усик у травні проведе бій у суперважкій ваговій категорії

Видання BoxingScene повідомило, що промоутер абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк заявив, що головна мета українського чемпіона – звання короля у суперважкій вазі.

За його словами, перший крок до заповітної мети буде зроблений у травні в США.

“Мета Усика – стати королем в суперважкій вазі. Якщо для досягнення цієї мети йому вистачить одного року, буде взагалі здорово. Якщо ж ні, ми будемо поетапно рухатися у цьому напрямку. До тих пір, поки він не збере у своїх руках всі чемпіонські титули хевівейта. Але зараз у нас інше завдання. Зараз ми працюємо над його дебютом, стартом в хевівейті”, – сказав Усик.

Красюк  також додав, що наступний бій українець практично точно проведе в США.

“Ми зустрічалися в Нью-Йорку. Я, Едді Хірн і менеджер Усика Егіс Клімас. Планували його наступні кроки. Станом на сьогодні, швидше за все, Усик вийде в ринг десь в середині травня у США”, – заявив промоутер.

За словами Красюка, пошук опонента триває: “З суперником поки що не визначилися. Але ми вибираємо. Вибираємо серед кращих боксерів-суперважковаговиків з ім’ям. Його дебют у суперважкій вазі покаже, наскільки він до цього готовий. А вже після бою ми приймемо остаточне рішення – переходити в хевівейт або продовжувати боксувати в крузервейті (до 90,7 кг)”.

Читайте також: