fbpx
Суспільство

Українцям дозволять здавати екзамени на права без водійських курсів

Замміністра регіонального розвитку України Леа Парцхаладзе повідомив на своїй Facebook-сторінці, що віце-прем’єр та міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко доручив профільним відомствам розробити нову спрощену схему отримання водійських прав.

Зокрема, Парцхаладзе пише, що у ній буде мінімізовано витрати часу громадян на отримання посвідчення.

Чиновник зазначив, що зараз для отримання прав потрібно пройти обов’язкові платні курси – в середньому 140 годин навчання. Уміє людина кермувати чи ні, нікого не цікавить. За новою схемою можна буде самостійно обирати програму підготовки, із курсами чи без. Також спростять отримання та подання меддовідки.

Читайте також:  Давній палац графів Винницьких в Урожі біля Нагуєвич

Також у Мінрегіоні повідомляли, що українські швидкісні траси обладнають різнорівневими розв’язками. Міністерство регіонального розвитку також планує обмежити розміщення лівих поворотів на ділянках з високою інтенсивністю руху.

Нові ДБН також передбачають, що люки, рекламні конструкції, дощоприймачі і низку інших споруд не можна встановлювати у пішохідній зоні на тротуарах. Крім того, у країні мають намір звузити дороги відповідно до євростандартів.

ЕКЗАМЕНИ НА ВОДІЙСЬКІ ПРАВА БЕЗ ОБОВ’ЯЗКОВИХ КУРСІВ? ТАК, ЦЕ МОЖЕ БУТИ В УКРАЇНІ!Сьогодні щоб отримати права потрібно…

Gepostet von Lev Partskhaladze am Donnerstag, 17. Januar 2019

Читайте також: