fbpx
Політика

Семенченко їздив до Грузії з дипломатичним паспортом, — Геращенко

Народний депутат Ірина Геращенко з посиланням на отриману відповідь глави Верховної Ради Андрій Парубій на її запит повідомила у себе в Facebook, що народний депутат Семен Семенченко їздив до Грузії з дипломатичним паспортом. Хоча його туди не відправляв.

«Вищезгаданий депутат не звертався до мене для оформлення йому в установленому порядку відрядження до Грузії в грудні 2018 і жодним чином не інформував про свої наміри відвідати цю країну в зазначений період», — сказано в документі.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Нагадаємо, 2 грудня в Грузії були заарештовані шестеро українців і один грузин — екс-бійці «Донбасу». В їх готельних номерах знайшли пістолети Беретта і Макарова, ручну автоматичну вогнепальну зброю і різні види боєприпасів.

Про те, що серед затриманих опинився і нардеп Семен Семенченко, заявили журналіст і блогер Андрій Дзіндзя, а також радник президента України Петра Порошенка Юрій Бірюков.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Але Семенченко нібито «вдалося уникнути затримання через наявність у нього дипломатичного паспорта».

Отримала відповідь від спікера ВР А. Парубія на свій запит щодо використання дипломатичного паспорту народним депутатом…

Gepostet von Iryna Gerashchenko am Donnerstag, 3. Januar 2019

Читайте також: