fbpx
Політика

В Україні відзначають День Сухопутних військ

Сьогодні, 12 грудня 2018 року, в Україні відзначають День Сухопутних військ.

З цим святом військовослужбовців вже привітав президент Петро Порошенко.

«Українські військові – наша гордість та надійна опора нашої незалежності. Завдяки вам Україна є і буде, завдяки вашій відвазі ми почуваємося захищеними, адже знаємо – ви не підведете, ваша воля до перемоги та любов до Батьківщини – непохитні!  Слава Сухопутним військам Збройних Сил України! Слава Україні!», – написав він у Facebook.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Також не залишився в стороні і прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

«Вітаю бійців Сухопутних військ Збройних Сил України з професійним святом! Дякую за героїзм у боротьбі за нашу Незалежність!», – повідомив він у Twitter.

Привітав військовослужбовців і секретар РНБО Олександр Турчинов: «Ви є найпотужнішою складовою Збройних Сил України, 
на якій базуються міць армії і впевненість кожного громадянина України 
у гарантованому захисті, забезпеченні суверенітету, недоторканності та свободи.  Високо ціную вашу відданість своєму конституційному обов’язку, патріотизм 
і відповідальність під час виконання покладених на вас завдань.  Ви є взірцем найкращих людських та лицарських звитяг, військової доблесті й відваги, що яскраво проявилися під час захисту нашої країни та відбиття російської агресії.  Ваші зусилля у складі міжнародних миротворчих операцій здобули найвищу оцінку наших зарубіжних партнерів. Український народ пишається своїми воїнами!».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Нагадаємо, що не так давно в Україні відзначали День Збройних сил.

Читайте також: