fbpx
Політика

Порошенко гарантує проведення президентських виборів 31 березня 2019 року

Український глава Петро Порошенко гарантував, що вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року. Про це він повідомив в ефірі телеканалу ICTV.

«Я як президент гарантую – вибори відбудуться 31 березня 2019 року. І не буде ніяких причин для того, щоб їх переносити», – зазначив він.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Також Порошенко підкреслив, що воєнний стан в Україні введено для законодавчого захисту дій українських військових, воно не буде обмежувати конституційні права і свободи українських громадян.

«Для чого в Україні вводиться воєнний стан? Є дві моделі. Перша – обмежити конституційні права і свободи. Так роблять диктатори. Є чи ні для цього підстави – з цього починають. Є друга модель – захистити українського воїна законодавчо, надавши йому право застосовувати зброю за межами операції Об’єднаних сил, де зброя застосовується на підставі закону про деокупацію Донбасу», – заявив президент.

Читайте також: