fbpx
Спорт

В Україні не будуть скасовувати спортивні заходи через воєнний стан

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов повідомив в Facebook, що через введення воєнного стану ніякі спортивні турніри скасовувати не будуть.

«Указом Президента України НЕ скасовуються жодні спортивні турніри національного та міжнародного рівня, що заплановані до проведення в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Луганській, Донецькій, Сумській, Харківській, Чернігівській, Вінницькій областях», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Він додав, що обмеження щодо проведення масових спортивних заходів можуть застосовуватися лише в разі наявності інформації про серйозну небезпеку для громадян, яка отримана від Служби безпеки України та правоохоронних органів.

Нагадаємо, 25 листопада ФСБ РФ затримала суди ВМС України «Бердянськ», «Нікополь» і «Яни Капу» в територіальних водах Росії. Повідомлялося, що українські військові не реагували на вимоги прикордонників зупинитися, при цьому здійснювали небезпечне маневрування. Росіяни вимушено застосували зброю. В Україні це розцінили як акт військової агресії.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Відзначимо, що після того, що сталося Верховна Рада ввела воєнний стан у країні.

Читайте також: