fbpx
Суспільство

У МВС України пообіцяли цілодобово реєструвати «євробляхи»

Сервісні центри Міністерства внутрішніх справ готові у цілодобовому режимі реєструвати розмитнені авто з європейською реєстрацією. Про це сьогодні, 26 листопада, йшлося під час міжвідомчої нарада під головуванням першого заступника Міністра внутрішніх справ Сергія Ярового з питань врегулювання ситуації із ускладненням і блокуванням автомобільного руху в пунктах пропуску на державному кордоні України.

Окрім керівників Нацполіції, Держприкордонслужби, Головного сервісного центру МВС, у ній взяли участь і керівники Державної фіскальної служби. Учасниками наради було наголошено на необхідності неухильного дотримання водіями транспортних засобів, що перетинають державний кордон, норм законів №8487 і №8488 щодо легалізації ввезених із порушенням митного та податкового законодавства автомобілів із європейською реєстрацією.

Читайте також:  Присвячується світлій пам'яті дрогобичанина Івана Шукліна

«Для цього регіональні сервісні центри МВС готові забезпечити безперебійну роботу із державної реєстрації розмитнених транспортних засобів у цілодобовому режимі», – зазначив Сергій Яровий. Водночас на урядовому рівні тривають міжвідомчі консультації щодо впровадження спрощеного порядку реалізації норм цих законів для полегшення реєстраційних процедур для водіїв таких ТЗ.

Читайте також:  Як СССР розвертав річки (ВІДЕО)

Підрозділи Національної поліції та Держприкордонслужби працюють у прикордонних районах у посиленому режимі відповідно до доручення Міністра внутрішніх справ України. Правоохоронці закликають учасників протестів дотримуватися публічного порядку і утриматися від провокацій.

Нагадаємо, що тим часом власники «євроблях» продовжують протести в Україні.

Читайте також: