fbpx
Суспільство

Wizz Air повертається в Україну

Угорський лоукостер Wizz Air має намір відновити роботу своєї української авіакомпанії «Візз Ейр Україна». Про це заявив генеральний директор Wizz Air Джозеф Вараді на зустрічі з президентом України Петром Порошенко, передає прес-служба компанії.

«Україна завжди була і залишається надзвичайно важливим ринком для Wizz Air. З початку нашої роботи тут в 2008 році ми перевезли 7 млн ​​пасажирів на наших лоукост-маршрутах в і з України і, таким чином, стали провідним лоукост-перевізником на ринку. На підтвердження нашої прихильності України і у відповідь на високий попит споживачів, Wizz Air готова найближчим часом істотно збільшити обсяг своїх інвестицій в країну. В тому числі, мова йде про відновлення роботи нашої української дочірньої компанії «Візз Ейр Україна», і тут ми розраховуємо на необхідну підтримку від представників української влади. Наша основна мета – пропонувати українським пасажирам більше можливостей для доступних подорожей як по Європі, так і за її межами», – зазначив він.

Читайте також:  Як СССР розвертав річки (ВІДЕО)

«Візз Ейр Україна» повинен отримати ліцензію на роботу вже в 2019 році.

Нагадаємо, що після закриття авіакомпанії в 2015 році рейси в Україну виконувала Wizz Air Hungary.

Цю новину вже прокоментував Порошенко: «Радий рішенню компанії Wizzair повернутися в Україну. Це рішення характеризує зміни, які відбулися за останні 4 роки в Україні, зокрема в розвитку можливостей для бізнесу, покращенні інвестиційному клімату. Конкуренція на ринку авіасполучень в Україні дозволяє знижувати ціни на квитки, покращувати рівень обслуговування та відкриває двері Європи для українців. Вітаю Wizzair знову в Україні! Маршрути, які пропонує компанія, – це нові можливості для українців відвідати країни Європи».

Читайте також:  Рік тому поблизу Бахмута загинув 27-річний Дмитро Коцюбайло , знаний як “Да Вінчі”

Раніше також стало відомо, що ірландський лоукостер Ryanair має намір збільшити свою присутність в Україні.

Читайте також: