fbpx
Шоу-бізнес

Лобода потрапила до лікарні

Популярна українська співачка Світлана Лобода написала у себе на сторінці в Instagram, що потрапила до лікарні. Про причини госпіталізації зірка не написала.

«Сьогодні мій день почався в Боткінській лікарні. Спасибі величезне всім лікарям за увагу і підтримку. Особливу подяку хочу висловити своїй подрузі і сусідці по палаті Аніті Цой. Твоя допомога в самій екстреної ситуації – абсолютно безцінна. Дякую тобі. Потихеньку організм відновлюється, а це значить, що попереду нас чекає ще більше зустрічей і концертів. Дай Боже. Зовсім скоро ми вирушаємо в тур по Уралу, а поки готуємо для вас наш новий блокбастер», – написала зірка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Сегодня мой день начался в Боткинской больнице. Спасибо огромное всем врачам за внимание и поддержку Особую благодарность хочу выразить своей подруге и соседке по палате- @anitatsoy – твоя помощь в самой экстренной ситуации- абсолютно бесценна. Благодарю тебя Потихоньку организм восстаеавливается, а это значит, что впереди нас ждет еще больше встреч и концертов. Дай Бог . Совсем скоро мы отправляемся в тур по Уралу, а пока готовим для вас наш новый блокбастер #instadrama #video #comingsoon #держиголовувыше#будьсильным#всегда

Публикация от LOBODA (@lobodaofficial)

Читайте також: