fbpx
Політика Популярне

Кремль готує росіян до можливості повернення анексованого Криму

Екс-віце-прем’єр АР Крим Андрій Сенченко зазначив, що Кремль готує росіян до можливості повернення анексованого Криму Україні. На це вказує зміна риторики в російських ЗМІ. Про це повідомляє obozrevatel.

За його словами, зараз уряд РФ тестує реакцію своїх громадян на той випадок, якщо півострів доведеться віддати.

«Коли ми запропонували системний погляд на відповідальність для деяких кримчан за злочини проти держави Україна, то одразу відгукнулися російські центральні канали. І ось у них є канал “Росія-1”, на якому є рейтингове шоу “60 хвилин”. Так вони 27 хвилин із 60 присвятили нашому закону. І що важливо – у них у студії підготовлені агітатори тричі за цей ефір видали таку фразу: “Так що ж тепер, якщо нам доведеться повертати Крим, то кожен кримчанин повинен буде встати на коліна і просити прощення?», – підкреслив він.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

«Вони тестують реакцію населення. А коли санкційний тиск буде на тому рівні, що вони будуть відчувати, як конструкція хитається і знаходиться на межі руйнування – тоді почнуться серйозні переговори», – додав Сенченко.

Читайте також: