fbpx
Суспільство

Зубко проведе оперативний штаб ДСНС щодо ситуації у м. Сміла

Віце-прем’єр-міністр-міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко проведе оперативне засідання ДСНС щодо ситуації у місті Сміла. Про це повідомляє прес-служба Уряду.

«15 листопада о 16:00 в ДСНС України під головуванням Віце-прем’єр-міністра-Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка відбудеться оперативне засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо запобігання виникненню надзвичайної ситуації у місті Сміла, пов’язаної з відсутністю теплопостачання», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Сьогодні в Ужгородському греко-католицькому Катедральному соборі відправили Вечірню з виносом Плащаниці (ФОТО, ВІДЕО)

Зазначається, що у засіданні візьмуть участь Голова ДСНС Микола Чечоткін, представники правоохоронних органів, НАК «Нафтогаз», центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій, голови регіональних комісій з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, у Смілі через борги теплопостачальної компанії відсутнє теплопостачання.

 ЧИТАЙТЕ: У Кабміні розповіли про ситуацію у Смілі

Читайте також: