fbpx
Події

Лідер «Авто Євро Сили» спалив свій автомобіль в знак протесту

Лідер організації «Авто Євро Сила» Олег Ярошевич, як і обіцяв раніше, спалив свій автомобіль Land Rover після того, як Верховна Рада прийняла закон про «євробляхи» без необхідних поправок.

«Коли я заявив на нашій акції про те, що спалю свій Ленд Ровер, якщо не проголосують нашу правку – це не був популізм чи піар! Це була свідома заява лідера, який розуміє, що для більшості людей, які купили право користування авто на європейській реєстрації за 1500€ , дешевше спалити своє авто ніж його купити та розмитнити за прийнятими сьогодні законами! Як лідер громади, який відповідально ставиться до всіх своїх заяв, в знак протесту спалюю своє авто!», – йдеться в повідомленні у Facebook.

Нагадаємо, що вчора Верховна Рада прийняла в другому читанні і в цілому законопроект №8487 про зниження акцизів на ввезення автомобілів.

Також голова комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна заявила, що кошти, отримані від розмитнення автомобілів на європейських номерах, будуть спрямовані до Пенсійного фонду України.

Читайте також: