fbpx
Політика Популярне

Савченко зібралася стати президентом України

Народний депутат Надія Савченко, яку звинувачують у підготовці терактів, зібралася балотуватися у президенти України. Про це повідомила її сестра Віра в інтерв’ю «Главкому».

«Для неї це вже справа принципу. Адже якщо Надія зареєструє свою кандидатуру на посаду президента, то після цього вона навіть якийсь імунітет отримує», – зазначила вона.

Сестра Савченко також розповіла, за рахунок кого команда Надії має вести кампанію на виборах президента. Віра вірить, що потрібні кошти можна зібрати за рахунок «Громадсько-політичної платформи» Надії Савченко. Наразі потрібно відкрити рахунок партії і перереєструвати головою сестру замість Надії – з «технічних» міркувань, щоб вона могла ставити підпис.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

«Я дуже розраховую на українських інвесторів, які постраждали від корупції», – зазначає Віра Савченко.

Вона додала, що наразі мало хто поспішає допомагати.

«Я бачу, що у представників усіх парламентських політичних сил усе злагоджено: вони роками одне одного знають, хрестили дітей, одружувались-розлучались. У політичній сім’ї усе гаразд, то хіба ж такій родині потрібна Надія, яка прийде і скаже: «Ви всі покидьки, забирайтеся звідси!», – говорить сестра Савченко.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 ЧИТАЙТЕ: Кучма висловився про можливість участі Вакарчука і Зеленського у виборах президента України

Читайте також: