fbpx
Події Популярне

Власники «євроблях» пообіцяли протести по всій Україні

Активісти руху «Авто Євро Сила» у себе в Facebook оприлюднили вимоги до влади щодо розмитнення автомобілів.

Серед них значиться:

  1. Прийняти народні правки до законопроектів 8487, 8488, що передала “Авто Євро Сила” через депутата Наталію Веселову, а саме, прибрати коефіцієнт віку у формулі розрахунку акцизу, що знизить його практично до незначного для автомобіля будь-якого віку, але формально полегшить прийняття змін до діючого закону, так як збережеться формальна наявність акцизу. Таким чином нове повне доступне розмитнення складе (ПДВ+Мито+Військовий збір+Акциз) все разом близько 40% від вартості авто на постійній основі для кожного українця. Таким чином бюджет України отримає миттєво декілька мільярдів доларів надходжень до бюджету, за рахунок розмитнення автомобілів вже ввезених до України, а також декілька мільярдів доларів від завезення вживаних автомобілів звичайними українцями, що чекають на доступне розмитнення. Також буде вирішена проблема євро номерів.
  2. Верховна Рада має поставити на голосування та скасувати правки комітету податкової та митної політики від 6 листопаду 2018, як дискримінаційні, корупційні та ненародні, прийняття яких призведе до народного гніву, та масштабних протестів по всій Україні в кожній області.
  3. Відкритий діалог по прийняттю народних правок з профільними міністерствами та депутатами, широке професійне обговорення правок з громадою включно з обговоренням по областям України.
Читайте також:  Ку-клукс-клан. Історія найбільшої расистської організації США

Зазначається, що неприйняття вимог може призвести до масових безстрокових акцій непокори в кожній області України.

Нагадаємо, що вранці мітингувальники перекрили центр Києва.

Читайте також: