fbpx
Спорт

Збірні України та Італії зіграли внічию

Збірна України з футболу провела товариський матч зі збірною Італії. Підсумковий рахунок зустрічі Італія-Україна – 11.

Обидва м’ячі були забиті в другому таймі. На 55-й хвилині після помилки Андрія П’ятов відзначився Федеріко Бернардескі. Однак вже на 63-й хвилині Руслан Малиновський забив гол, встановивши остаточний рахунок у матчі.

«Дякую за компліменти на адресу збірної України, але за перший тайм вона їх не заслуговує. Але другий тайм ми зіграли дуже якісно, ​​компактно, і навіть коли отримали гол у свої ворота, знайшли в собі сили для того, щоб зрівняти рахунок. Я дуже задоволений виступом збірної України і подякував хлопцям за гру. Ми задоволені також і результатом», – заявив після зустрічі головний тренер українців Андрій Шевченко.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Уже 16 жовтня збірна України проведе черговий матч в рамках Ліги Націй проти збірної Чехії. Нагадаємо, що зараз українці з двома перемогами очолюють свою групу.

ЧИТАЙТЕ: Україна перемогла Словаччину завдяки голу Ярмоленка

Італія – ​​Україна – 1:1

Голи: Федеріко Бернардескі, 55 – Малиновський, 63.

Збірна Італії: Доннарумма – Флоренці (Піччині, 84), Бонуччі, К’єлліні, Бірагі (Крішіто, 87) – Верратті (Бонавентура, 70), Жоржиньйо, Барелла (Пеллегріні, 78) – Інсіньє (Берарді, 78), Бернардескі (Іммобіле, 57), К’єза.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Збірна України: П’ятов – Караваєв, Бурда, Ракицький (Кривцов, 87), Матвієнко – Сидорчук (Степаненко, 57), Малиновський – Зінченко, Марлос (Циганков, 46), Коноплянка (Петряк, 73) – Яремчук (А. Кравець, 76 , Бутко, 90).

Читайте також: