fbpx
Суспільство

Під Ічнею тривають інтенсивні вибухи

Президент Петро Порошенко заслухає доповідь силових відомств у зв’язку з ситуацією, що склалась через вибухи на складах боєприпасів поблизу м. Ічня Чернігівської області. Про це повідомляє його прес-служба.

Минулої ночі в районі населеного пункту Ічня Чернігівської області на території 6 арсеналу стався вибух.

«Станом на 7 годину ранку інтенсивність вибухів складає 2-3 вибухи на секунду.  До локалізації надзвичайної ситуації на 6-му арсеналі залучено 1 штатний пожежний танк ГПМ-54, ще 4 пожежних танки заплановано та найближчим часом будуть доставлені та посилять заходи з локалізації. Також працює 1 автоцистерна на базі автомобіля КАМАЗ і дві автоцистерни на базі автомобіля МАЗ», – зазначили в Міноборони.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Зазначається, що З Ічні та найближчих населених пунктів евакуйовано близько десяти тисяч осіб. Зокрема, особовий склад арсеналу, мешканці, які проживають на адміністративній території арсеналу евакуйовані в населений пункт Буди (за попередніми підрахунками близько 860 чоловік).

Читайте також: