fbpx
Україна

Гройсман розповів, коли українці відчують істотні зміни в системі охорони здоров’я

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман підкреслив, що вже за рік українці відчують суттєві позитивні зміни в системі охорони здоров’я. Про це повідомляє прес-служба Уряду.

«Медицина – важлива сфера, яка знаходиться у важкому стані. Але ми не опустили руки і почали змінювати умови, в яких люди отримують нову якість послуг. Ще рік – і буде нова якість обслуговування людей», – зазначив він.

Читайте також:  Два роки тому на Харківщині загинув керівник "Правого Сектору" Львівщини Тарас Бобанич

Гройсман додав що, проект бюджету на наступний рік закладається фінансування цілої низки медичних ініціатив, які дозволять громадянину отримати безкоштовну діагностику і провести аналізи – за направленням сімейного лікаря.

Також, за його словами, серйозні зміни чекають ланку екстреної медицини – передусім з огляду на оснащення і збільшення зарплат лікарів.

Читайте також:  Присвячується світлій пам'яті Героя з Прикарпаття Андрія Бойка

«Нам також треба забезпечувати якість лікування, а отже, забезпечувати ліками. Довгий час тема закупівлі була корупційною. З 2015 року ми побудували нову систему закупівель – через міжнародні організації. І зараз говоримо про постійно діючий механізм закупівель – без відкатів і за реальні гроші», – підкреслив прем’єр.

 

Читайте також: