fbpx
Україна

Гройсман розповів, коли українці відчують істотні зміни в системі охорони здоров’я

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман підкреслив, що вже за рік українці відчують суттєві позитивні зміни в системі охорони здоров’я. Про це повідомляє прес-служба Уряду.

«Медицина – важлива сфера, яка знаходиться у важкому стані. Але ми не опустили руки і почали змінювати умови, в яких люди отримують нову якість послуг. Ще рік – і буде нова якість обслуговування людей», – зазначив він.

Читайте також:  Закарпатські соратники Орбана такі ж пособники росії, як і сам лідер Угорщини

Гройсман додав що, проект бюджету на наступний рік закладається фінансування цілої низки медичних ініціатив, які дозволять громадянину отримати безкоштовну діагностику і провести аналізи – за направленням сімейного лікаря.

Також, за його словами, серйозні зміни чекають ланку екстреної медицини – передусім з огляду на оснащення і збільшення зарплат лікарів.

Читайте також:  СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгвардію в Криму

«Нам також треба забезпечувати якість лікування, а отже, забезпечувати ліками. Довгий час тема закупівлі була корупційною. З 2015 року ми побудували нову систему закупівель – через міжнародні організації. І зараз говоримо про постійно діючий механізм закупівель – без відкатів і за реальні гроші», – підкреслив прем’єр.

 

Читайте також: