fbpx
Україна

Порошенко розповів про зміни в Україні

За останні роки в Україні було ухвалено низку важливих реформаторських рішень, які сприятимуть розвитку країни. Про це повідомив президент Петро Порошенко під час виступу на 15-й щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES), передає його прес-служба.

Зокрема мова йде про Закон «Про національну безпеку України», Закон про кібербезпеку, проведена медична, освітня реформа, революційний реформаторський Закон про приватизацію, нарешті скасований декрет про обмеження валютної свободи, який був підписаний ще 25 років тому.

Читайте також:  Два роки тому на Харківщині загинув керівник "Правого Сектору" Львівщини Тарас Бобанич

Також ухвалено закони про акціонерні товариства та товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю, прийнято президентські пропозиції до Закону про єдине вікно на митниці.

«Не треба ходити по всяких чиновниках, бюрократах, а інколи корупціонерах — треба обмежити контакти людини й держави і зробити їх максимально прозорими», – заявив Порошенко.

Читайте також:  Українця Ігоря Білякова вкусила змія, але він не розгубився: що було далі?

Крім того було запроваджено систему електронних державних закупівель, що сприяло не лише посиленню боротьби з корупцією, а й зміцненню позицій України у рейтингу запровадження інновацій.

Читайте також: