fbpx
За кордоном

Клімкін відвідав з робочим візитом Канаду

Голова Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін у рамках свого робочого візиту до Канади взяв участь в урочистій церемонії підняття Державного прапора України перед парламентом Альберти, та провів робочі зустрічі з міністром науки та спорту Канади Кірсті Данкан, лейтенант-губернатором провінції Лоїс Мітчелл, прем’єром провінції Альберта Рейчел Нотлі, мером м. Едмонтон Доном Айвсоном. Про це повідомляє прес-служба Уряду.

Читайте також:  Нідерланди замовили для України гаубиці DITA в Чехії

«Однією із пріоритетних тем під час зустрічей було обговорення перспектив економічного співробітництва та пожвавлення бізнес-контактів між Альбертою та вітчизняними підприємствами, особливо у контексті Угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою», – йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що міністр закордонних справ зустрівся з лідером Об’єднаної консервативної партії провінції Альберта Джейсоном Кенні, який в 2015 році обіймав посаду Міністра оборони Канади та відповідав за початок канадської військової тренувальної місії UNIFIER, а також направлення військової допомоги нашій державі.

Читайте також:  "Вісь зла" проведе військові навчання на морі

 

Читайте також: