fbpx
Економіка Україна

Гройсман заявив про зростання митних платежів до 1,5 млрд гривень в день

Гройсман

Обсяг щоденних платежів, що надходять по лінії митниці Державної фіскальної служби, збільшився до 1,5 млрд грн. Про це заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Віна зазначив, що цього вдалося досягти завдяки урядовим ініціативам щодо припинення контрабанди та фінансових схем при експорті-імпорті товарів.

Так, за його словами, одним з ключових заходів, запроваджених в рамках кампанії, стало активне використання митних сканерів, які в автоматичному режимі відскановують контейнери і вантажівки і, таким чином, дозволяють давати реальну оцінку вартості товару, що перевозиться.

Читайте також:  Закарпатські соратники Орбана такі ж пособники росії, як і сам лідер Угорщини

«Чому ми повинні закривати очі на всі зловживання, які роблять країну біднішою? Наша позиція наступна: всі органи правопорядку – прокуратура, НАБУ, СБУ, будь ласка, слідкуйте. А митники – робіть свою справу, аби нікому не було повадно грабувати країну. Наші рішення ліквідували основу схем. Щоденні надходження зросли до 1,5 млрд грн. Це кошти, які належать громадянам і ніхто не має права їх забрати. Наше завдання – наповнити державну скарбницю», – цитує його слова прес-служба Уряду.

Читайте також: