fbpx
Політика

В Україні спрощено процедуру зміни місця голосування для ВПО Донецької та Луганської областей

Центральною виборчою комісією спрощено процедуру тимчасової зміни місця голосування для внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях. Про це повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб.

«Виборці – внутрішньо переміщені особи, виборча адреса яких знаходиться на тимчасово окупованих територіях районів, міст, селищ і сіл, їх частин у Донецькій та Луганській областях, межі та перелік яких визначаються Президентом України у порядку, передбаченому Законом України «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях», можуть не додавати до заяви документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця їх голосування», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Зазначається, що впровадженою процедурою можна скористатися лише на період проведення виборів Президента України, народних депутатів України та всеукраїнського референдуму.

Читайте також: