fbpx
Політика Україна

Нова сесія – це нові можливості і нові виклики, – Гройсман

Гройсман

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час виступу у Верховній Раді з нагоди відкриття нової парламентської сесії заявив, що будь-який політичний інтерес не може бути вищим за інтереси громадян та держави і будь-які рішення, які будуть ухвалюватися в наступні місяці, мають відповідати передусім принципам відкритості і правдивості. Про це повідомляє прес-служба Уряду.

«Нова сесія – це нові можливості і нові виклики. Хочу подякувати за продуктивні минулі сесії, коли нам вдавалося знаходити порозуміння і приймати рішення. Ця сесія – визначальна з огляду на передвиборчий процес. Виборча кампанія неодмінно матиме вплив на якість прийняття рішень і життя країни. Але будь-який політичний інтерес не може бути вищий за інтереси громадян та держави», – зазначив він.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

За словами Гройсмана, саме цей інтерес і є визначальним у роботі.

«Ми будемо протистояти «оголтєлому» популізму, помноженому на боротьбу, будемо свідками політичного цинізму, але люди відчувають, коли політики намагаються нав’язати їм те, чого вони робити не збираються. Завдання Уряду – зробити все залежне в рамках повноважень і можливостей. Ми можемо це зробити разом – з Президентом і Парламентом. Ми маємо довести, що на фінішній прямій перед новими змаганнями, ми можемо досягати успіхів», – додав прем’єр.

Читайте також:  Закарпатські соратники Орбана такі ж пособники росії, як і сам лідер Угорщини

 

Читайте також: