fbpx
Політика

Ключ від миру і «фітіль» війни знаходяться у Москві, – Порошенко

Порошенко

Президент України Петро Порошенко зазначив, що ключ від миру і «фітіль» війни знаходяться у Москві. Про це повідомляє його прес-служба.

«Напередодні Дня незалежності я вибачився за обіцянку швидко закінчити АТО. Тоді не було розуміння і стану нашої армії, і масштабу російського вторгнення. Але сьогодні всі чітко розуміють, що і «фітіль» війни, і ключ від миру знаходяться не у Києві, і не в Брюсселі, і не у Вашингтоні, з якого я сьогодні вночі повернувся, віддаючи належну шану і повагу великому другу Українського народу, справжньому герою Америки сенатору Джону Маккейну. А ключ від миру і «фітіль» війни знаходяться у Москві», – зазначив він.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Порошенко наголосив, що українці чотири роки протистоять одній з найпотужніших армій світу, яка намагається загарбати українську землю, Україна вже понад 1000 днів не купує російський газ в країни-агресора і перемагає її в міжнародних судах, забезпечивши понад 4,5 млрд доларів до державної скарбниці, відкриваються нові ринки і ЄС став найбільшим економічним партнером України.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 

Читайте також: