fbpx
Україна

Боротьба з контрабандою на кордоні триває, – Гройсман

Володимир Гройсман, боротьба з контрабандою

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що боротьба з контрабандою на кордоні триває, вона приносить результати і буде продовжена, попри тиск і намагання перешкодити тим процесам, які започатковані в рамках урядової ініціативи «Україна без контрабанди».

«Я вийшов у публічну площину, оголосив війну контрабанді разом з ДФС, МВС, Нацполіцією – аби припинили ввезення товарів за контрабандними схемами. Боротьба розпочалась. Нам непросто, адже у цих структурах також є паршиві вівці, які сприяли схемам. Я буду захищати керівництво митниці і ДФС, які розпочали реальну боротьбу з контрабандою», – цитує його слова прес-служба Кабміну.

Читайте також:  Два роки тому на Харківщині загинув керівник "Правого Сектору" Львівщини Тарас Бобанич

Гройсман додав, що лише за липень обсяг надходжень по митниці збільшився на 6,2 млрд грн. Ці кошти потрапили в бюджет і були направлені на соціальні програми.

«Ми прикрили два найсильніші клани, які займались всіма потоками контрабанди в Україні.  Це постійна боротьба, у якій ми маємо перемогти. Я зайняв цю позицію і буду її тримати. І дуже добре, що є такі керівники, як Продан (Мирослав Продан, керівник ДФС), який сказав, що буде виконувати це завдання як завдання честі, попри те, що на нього та його родичів вже тиснуть», – зазначив прем’єр.

Читайте також: