fbpx
Політика

Порошенко зустрівся з міністром з питань охорони навколишнього середовища, міністром у справах Єрусалима та спадщини Держави Ізраїль

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з міністром з питань охорони навколишнього середовища, міністром у справах Єрусалима та спадщини Держави Ізраїль Зєевом Елькіним. Про це повідомляє прес-служба українського лідера.

«Президент України відзначив активізацію політичного діалогу з Ізраїлем та висловив сподівання на його подальше продовження. Співрозмовники обговорили інтенсивну торговельно-економічну співпрацю між двома країнами та відзначили значні перспективи для її подальшого розвитку. У зв’язку з цим домовились про необхідність якнайскорішого підписання Угоди про вільну торгівлю між Україною та Ізраїлем», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Також Порошенко обговорив з міністром, який є співголовою ізраїльської частини Спільної Українсько-Ізраїльської Комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва,  результати її нещодавнього засідання, яке відбулося у червні.

 

Читайте також: