fbpx
Спорт

Роналду став гравцем “Ювентуса”

Кріштіану Роналду

Португальський форвард мадридського «Реала» Кріштіану Роналду перейшов до туринського «Ювентуса». Про це повідомляє офіційний сайт італійського клубу.

Сума трансферу склала 100 мільйонів євро, які «Ювентус» буде виплачувати протягом двох років, плюс бонуси в розмірі 12 мільйонів євро.

Контракт футболіста розрахований до 2022 року.

«Я дуже вдячний цьому клубу, цим фанатам і цьому місту. Я можу тільки подякувати всім за ту любов і прихильність, яку до мене тут виявляли. Проте, я вважаю, що прийшов час почати новий етап в моєму житті, тому я і попросив клуб прийняти пропозицію про мій трансфер. Це моє рішення, і я прошу всіх, в тому числі уболівальників, зрозуміти мене, будь ласка. Спасибі всім і, звичайно, повторюючи свої перші слова на нашому стадіоні дев’ять років тому: Хала Мадрид!», – заявив Роналду.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За дев’ять років в складі «Реала» португалець провів 438 матчів, в яких забив 450 голів. За цей час він чотири рази виграв Лігу чемпіонів, три рази – Клубний чемпіонат світу, а ще по два рази – Ла Лігу, Кубок Іспанії, Суперкубок Іспанії та Суперкубок УЄФА.

Читайте також: