fbpx
Події

Ситуація на Донбасі за добу: 19 обстрілів, 4 поранених

Ситуація в зоні АТО

Прес-центр Операції Об’єднаних сил повідомляє в Facebook, що за минулу добу на Донбасі бойовики 19 разів обстрілювали позиції ЗСУ, в результаті чого поранення отримали четверо українських військових.

«На Луганському напрямку неспокійно було в районі населеного пункту Кримське, де ворог застосовував 82-мм міномет, озброєння БМП, гранатомети та великокаліберні кулемети, а захисники Причепилівки були обстріляні із автоматичного гранатомета.  Минулої доби противник також проявив себе на Світлодарському напрямку. Там наші позиції обстрілювалися із станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів», – йдеться в повідомленні.

На Горлівському напрямку обстріли зафіксовані поблизу Зайцевого і Південного, а на Донецькому – біля Авдіївки, Невельського і Новомихайлівки.

«На Маріупольському напрямку ворог продовжив провокативні дії, намагаючись змусити наших військовослужбовців відкрити вогонь у відповідь. У районі населеного пункту Талаківка противник відкривав вогонь із 120-мм міномету та ручних протитанкових гранатометів. Також під обстрілами перебували наші позиції біля Водяного, Павлополя, Лебединського та Широкиного», – додали в штабі ООС.

Читайте також: